Hoitola Hilla

Palvelut ja hinnasto


Jalkahoidot

Jalat kuntoon 90min.

90 €

Perusteellinen jalkahoito sisältää: jalkakylpy, kovettumien/känsien poisto, paksuuntuneiden ja sienikynnen hoito, kynsien lyhentäminen ja siistiminen, ihomuutosten hoito, jalkanaamio, kynnen öljyäminen sekä perusteellinen rasvaushieronta polviin asti. Halutessaan voi tuoda oman kynsilakan mukana, hygienia syistä hoitolassa ei ole kynsilakkoja.


Rennot jalat

62€

Rentouttava ja hemmotteleva jalkahoito. Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kynsien lyhentämisen sekä siistimisen, jalkanaamion, kynsinauhojen öljyämisen sekä perusteellisen rentouttavan rasvaushieronnan polviin asti. Halutessaan voi tuoda oman kynsilakan mukana, hygienia syistä hoitolassa ei ole kynsilakkoja.


Kevyt askel 60min.

60 €

Perus jalkahoito sisältää: Jalkakylvyn, pienien kovettumien poisto, 1-2 kovettumaa/känsää,känsien poisto, kynsissä ei ohennettavaa kuin kynsien lyhennys ja kynsien siistiminen. Rasvaushieronta polviin asti. Omahoito ohjeet. Halutessaan voi tuoda kynsilakan mukana, hygienia syistä ei ole kynsilakkoja.


Kynnet kuntoon 30min.

40€

Sisältää: Kynsien ohennus tarvittaessa, kynsien lyhennys sekä siistiminen. Rasvaushieronta polviin asti.


Lasten ja nuorten jalat kuntoon 60min.

48€

Sisältää: Jalkapeili, tarkastetaan oikea kengänkoko, tarvittaessa syylänhoito, kynsivallintulehduksen hoito, hygieniaohjeistus.


Lisäpalvelut

Jalkojen perustarkastus 30min.

30€

Sisältää: Alaraajojen ja jalkaterän kuormituksen arviointi jalkapeilillä, koko kehon linjauksen arviointi ja hoidon ohjauksen.


Kevennyshoito 45min.

45€

Valmistetaan yksilöllinen kevennyspohjallinen, esim.ison kovettuman hoitoon. Pohjallinen helpottaa jalassa olevan kuormituksen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.


Silikoniortoosi 45min.

30€-55€

Silikoniortoosi on yksilöllisesti valmistettava korjaava tuki varpaiden väliin, esim.varpaiden ollessa liian tiiviisti. Ortoosi valmistetaan Silicon massasta. Ortoosia voidaan tehdä yhden tai kahden sekä moniharjanteinen ortoosi varpaan/varpaiden oikaisuun. Hinta on eri, jos kyseessä esim.moniharjanteinen ortoosi.


Diabetes-tuntotutkimus

30€

Sisältää: Diabetes-tuntotutkimuksen jaloille dobblerilla, monofilamentilla sekä ääniraudalla. Voidaan tehdä jalkahoidon tai muun hoidon yhteydessä.


SYYLÄN VERRUTOP HOITO max.30min.

45€/ampulli+hoitoaika

Sopii kaikenikäisille. Tehokas, turvallinen ja kivuton hoito, voidaan käyttää harkinnan mukaan käyttää myös diabeetikoille. Hoito sisältää syylän poiston mekaanisesti ja syylälkudoksen käsittelyn Verrutop liuoksella. Verrutop on CE-merkitty, patentoitu lääketieteellinen tuote, joka sisältää orgaanisia ja epäorgaanisia happoja. Tällä saadaan aikaiseksi solunekroosi ja syylän kuivuminen. Uusinta käsittely voidaan tehdä 7-14vrk kuluttua, tavallisesti syylän poisto vaatii 1-3 hoitokertaa, vaikeiden syylien poisto 1-6 hoitokertaa.


Hieronta

Kuumakivihieronta 60min.

60€

Sisältää: Kuumakivihieronnan, joka on tarkoitettu rentoutukseen, stressin poistoon. Kuumakivihieronta tehdään koko vartalolle.

Intialainen päähieronta 45min.

45€

Sisältää: Pään, korvien, yläselän, hartioiden,käsivarsien, niskan ja kasvojen alueen käsittelyn. Hoito on erittäin laaja-alaisesti kehoon ja mieleen vaikuttava sekä lihaksia rentouttava hoitomuoto. Huomioithan jos on rastat tai hiuslisäke, ne voi vaurioitua hoidon aikana. Hoito tehdään hoitotuolissa istuen.


Imunestehoito 45min.

55€

Sisältää: Alaraajoihin tehtävä hoito, joka lievittää kipua ja rentouttaa sekä edistää imunesteen virtausta.


Alaraajahieronta 45min. Klassinen hieronta 45min-90min.

45€-90€

Saatavana eri mittaisia hierontoja. Hinta hieronnan pituuden mukaan esim. 45min.=45-55€, 90min.=90€. Laitathan lisätietoa kohtaan aikaa varatessasi ajanvarauksen kautta, minkä mittaisen hieronnan haluat.

_____________________________________________________________________________________

KOMPRESSIOHOITO LAHKEILLA 20min./hoitokerta

15€

Kompressilahkeita kaytetään jalkoihin esim.jalkojen palautumiseen, verenkierron lisäämiseen jaloissa, kivun vähentämiseen sekä väsymyksen tunnetta vähentämään. Jalkojen turvotukseen myös kompressiolahkeet on hyvä hoitokeino. Kompressiolahkeiden sisälle asetetut ilmatyynyt täyttyvät ja tyhjentyvät, jolloin jalkoihin tulee ns.pumppaavaa liikettä lahkeiden avulla.


Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta n.60min.

50€

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas hoitomuoto. Hoidossa hierotaan vauvan koko keho käyttäen apuna vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä jalkapohjissa ja korvissa. Vyöhyketerapeuttisesta vauvahieronnasta voi saada apua, jos vauvalla on esimerkiksi: koliikkia, pulauttelua/refluksioireita, aineenvaihduntaan liittyviä haasteita, uniongelmia, kehon jäykkyyttä, kiputiloja ym. Yhteen hoitokertaan varataan 45-60min.ja siihen sisältyy haastattelu, jolla pyritään kartoittamaan vauvan tilannetta yhdessä vanhempien kanssa. Varsinainen hoito kestää noin 30min. jossa vanhemmat ovat paikalla koko hieronnan ajan. Lisäksi vanhemmat saavat kotihoito-ohjeita. Varauduthan jo ensimmäistä aikaa varatessasi, että vauvahieronta toteutetaan sarjahoitona, joka kattaa 3-5 hoitokertaa noin viikon välein. Kotikäynnit on mahdollisia, hintaan kuuluu silloin kotikäyntilisä +20€.


Kotikäynti vain soittamalla

Kotikäynnin hinta alkaen 78€

Kaikki palvelut saatavana myös kotikäyntinä, paitsi Kuumakivihieronta. Soittamalla vain kotikäynti varaukset.


Lahjakortit

Saatavana perinteinen lahjakortti hoitolasta tai sähköinen lahjakortti, jonka itse voi tulostaa. Lahjakortit soittamalla tai sähköpostitse.


Peruutusehdot

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 100% palvelun hinnasta.

Tuotteet

  • 12€ Jalkarasva
  • 30€ Kynsileikkurit
  • 12€ Teepuuöljy
  • 10€ Lampaanvilla
  • 15€ Hopeakuitusukat